Καλώς Ορίσατε στην Ελληνική Κουζίνα και το Ευ Ζειν...στο Σπίτι σας !

Συνταγές-Μαγειρέματα-Γαστρονομία-Ευ Ζειν-Lifestyle-Art de la table-Η Συνταγή της Ημέρας-Το Μενου της Εβδομάδας- Κουζίνα Διαίτης- Διατροφή και Υγεία- Ανταλλαγή Συνταγών- Η Οικοδέσποινα του Μήνα- Tips- Community- Philanthropy-Club- Newsletter , Email: hestia.tastes@gmail.com (Ιστολόγιο υπο Κατασκευή)

Thursday 3 December 2009

Κρόκος Κοζάνης



Λίγα στίγματα κρόκου αρκούν να δώσουν χρώμα και γεύση σε φαγητά και γλυκά.Ο κρόκος της Κοζάνης αναγνωρίζεται διεθνώς σαν κορυφαίος .Κρίμα όμως που ο περισσότερος εξάγεται σε μορφή bulk και όχι σε τελικό προιόν .Στην Ελλάδα πρέπει να αρχίσουμε να τον χρησιμοπoιούμε περισσότερο. Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι εκτός από το χαρακτηριστικό χρώμα και άρωμά του που δίνει στα φαγητά περιέχει και συστατικά τα οποία προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από πολλές και ποικίλες αρρώστιες.΄Οπως νευροπάθειες,καρκίνο,.Είναι δε ενισχυτικό μνήμης.Παραγωγός: Ένωση Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
Διεύθυνση: Κοζάνη 500 10,Τηλέφωνο: 2461063283

No comments:

Post a Comment