ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σαρδέλες
1 βαζάκι κληματόφυλλα
λάδι
αλάτι
πιπέρι ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις σαρδελίτσες μας πρώτα,στη συνέχεια τις λαδώνουμε καλά.
Φτιάχνουμε ένα μίγμα από το αλάτι,το πιπέρι και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε πολύ καλά επίσης τις σαρδελίτσες,έτσι ώστε,κάθε τους πλευρά να μοσχομυρίσει.Σε πιατάκι,απλώνουμε ένα-ένα τα κληματόφυλλα και τυλίγουμε σε κάθε κληματόφυλλο,μία σαρδελίτσα.Όταν τελειώσουμε,τις ψήνουμε η΄στα κάρβουνα αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα η'στο γκρίλ,αφού φροντίσουμε να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Γίνονται πολύ νόστιμες,κρατούν την γεύση τους και δεν στεγνώνουν.....
No comments:
Post a Comment